dilluns, 29 de novembre del 2010

Acords signats en el document de continuïtat del pla estratègic (PAC07)

1) Continuar dins de la iniciativa PAC07, per bé que mantenint la suspensió de l'atorgament de recursos extraordinaris per aquest curs 2010-2011, derivada de la valoració com a millorable de l'aplicació i dels resultats efectuada en la primera comissió de seguiment.
2) La direcció del centre es compromet a dur a terme les activitats previstes en el PAC, posant l'accent en allò que pertoca a la millora dels resultats educatius en termes acadèmics.
3) Augment del nombre de responsables d'entre el professorat per impulsar el PAC, com a resultat de les recomanacions de la darrera comissió de seguiment.
4) Redefinir els objectius per aconseguir que el centre esdevingui el referent en formació professional en la família d'Hosteleria d'El Maresme.
5) Treure profit de l'oportunitat que representa el pla d'absentisme que s'està implantant al Maresme, per reduir les taxes d'abandonament i de repeticions que tenen en el centre.
6) En el present curs 2010-2011 el centre aprofitarà el romanent de recursos d'anys anterior en benefici d'aquelles activitats de millora relatives a la normal represa del PAC07, i participarà en les xarxes i els acompanyaments de la iniciativa, a l'espera de la plena represa del PAC a tots els efectes (inclosos els econòmics), si així ho determina la comissió de seguiment de juliol vinent.