divendres, 31 de maig del 2013

Calendari escolar del curs 2013-2014

Resum de l'Odre ENS/76/2013, de 30 d'abril, per la qual s'estableix el calendari escolar del curs 2013-2014 per als centres educatius no universitaris de Catalunya.
Article 2
Activitats del professorat
2.1. El professorat dels centres educatius públics i privats no universitaris ha de reprendre en el seu centre les activitats d'organització del curs el dia 2 de setembre. En els centres de titularitat del Departament d'Ensenyament les activitats del professorat programades al centre no acabaran abans del dia 30 de juny. [...]
Article 3
Calendari
3.1 [...] Als ensenyaments d'educació secundària obligatòria, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i al curs de formació específic per a l'accés a aquests cicles començaran [les classes] el dia 13 de setembre, dia en què es podran fer les activitats de presentació del curs. Els ensenyaments dels cicles de grau superior, [...] les començaran no més tard del dia 19 de setembre.
3.2 Tots els ensenyaments finalitzaran les classes el dia 20 de juny.
[...]
3.6 Les activitats d'avaluació dels alumnes i de les alumnes del segon curs de batxillerat i del darrer curs dels cicles formatius de grau superior s'han de programar a cada centre segons les necessitats derivades de la seva inscripció al procediment d'accés als estudis universitaris. En tot cas, els processos d'avaluació ordinària de l'alumnat de segon curs de batxillerat han d'acabar com a molt tard el dia 30 de maig.
3.7 Les proves extraordinàries de l'educació secundària obligatòria, del primer curs de batxillerat i, quan escaigui, dels cursos de formació específics d'accés als cicles formatius es realitzaran entre l'1 i el 3 de setembre de 2014. Per als cicles formatius i el segon curs de batxillerat les proves extraordinàries es faran al mes de juny després de les proves ordinàries.
[...]
Article 6
Transport
[...]
6.2. Els centres educatius amb servei de transport escolar han de comunicar als serveis territorials la proposta de l'horari escolar per al curs següent no més tard del 17 de juny de 2013.
[...]
Article 8
Vacances escolars i dies festius
8.1 Tenen la consideració de període de vacances escoalrs:
Curs 2013-2014
Nadal: del 21 de desembre de 2013 al 7 de gener de 2014, ambdós inclosos.
Setmana Santa: del 12 al 21 d'abril de 2014, ambdós inclosos.
[...]
8.3 En el marc d'aquest calendari escolar, els centres poden establir 3 dies festius de lliure disposició que no poden coincidir amb els d'inici i final de les classes ni amb els immediatament anteriors o posteriors als períodes de vacances escolars, s'han de preveure en la programació general de centre i s'han de comunicar als serveis territorials.