diumenge, 13 de febrer del 2011

Avaluació diagnòstica (3r. d'ESO)

Adjuntem la síntesi dels resultats obtinguts pels alumnes del nostre centre en les proves d'avaluació diagnòstica que es van fer al tercer curs de l'ESO en el primer trimestre d'enguany. A continuació hi ha els resultats generals de la comparació del nostre centre amb cinc instituts públics de la zona educativa de l'Alt Maresme:
 

Sondeig d'opinió entre alumnes de CC.FF. de grau mitjà

Davant la possibilitat d'ofertar en el nostre centre el Curs de preparació per a les proves d'accés als cicles formatius de grau superior, en el proper curs acadèmic 2011-2012, hem fet un sondeig d'opinió entre els alumnes que estan cursant el segon curs dels cicles de Cuina i gastronomia, Pastisseria i forneria i Serveis en restauració, en una mostra de 52 alumnes, amb els resultats següents:
  • 1) Aproximadament el 48.0% de la mostra (25 alumnes) voldrien seguir estudiant un cicle superior de la mateixa família. Per cicles, aquesta opció és: el 55.5% a Cuina; el 33.3% a Pastisseria, i el 56.25% de Serveis en restauració.
  • 2) Un 30.8% dels alumnes volen entrar al món laboral; així ho han indicat el 22.2% d'alumnes de Cuina, el 44.4% del de Pastisseria i el 25% dels alumnes de Serveis en restauració.
  • 3) Altres respostes minoritàries han estat, per exemple, el cursar un altre cicle del mateix grau i de la mateixa família professional (5.8%) o fer un altre cicle completament diferent (9.6%).