diumenge, 26 d’agost del 2012

Quarta beca de la Fundació Privada Germanes Saula-Palomer


Enguany, la quarta beca per a la realització d'estudis universitaris de la Fundació Privada Germanes Saula-Palomer (curs acadèmic 2012-2013) ha estat atorgada aquest dissabte dia vint-i-cinc d'agost de 2012, a l'alumna Daria Kunybalova que el curs passat va fer el segon de batxillerat al nostre centre. Felicitats doncs a l'alumna i la seva família, i el nostre agraïment a la Fundació Privada Germanes Saula-Palomer i a l'Obra Social de Caixa Penedès com a entitat col·laboradora de la Fundació.



En les fotografies, la noia guardonada, la Daria, amb la Presidenta de la Fundació, la Sra. Lolin Saula Palomer en la cerimònia privada de concessió de la beca que es celebrà a Llançà.   

Des de la secretaria de la Fundació ens han fet saber que els tres exalumnes del nostre centre que en les edicions anteriors van rebre la beca continuen endavant amb els seus estudis universitaris amb bons resultats acadèmics, i en conseqüència, gaudint de les seves beques. Enhorabona doncs a ne'n Pere, en Sadhuram i l'Adriana.