diumenge, 20 d’octubre del 2013

Fundació Miquel Valls

Aquest diumenge s'ha celebrat el primer dinar d'amics i col·laboradors de la Fundació Miquel Valls, l’única entitat sense ànim de lucre a tot Catalunya que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA, l'esclerosi lateral amiotròfica, una malaltia degenerativa extremadament greu i poc coneguda. La Fundació Miquel Valls ofereix suport a les famílies dels malalts i lluita contra la malaltia promovent la investigació de la mateixa conjuntament amb un grup d'especielistes de l'Hospital de Bellvitge.
Tretze professors de FP i més d'una cinquantena d'alumnes dels diferents cicles formatius del nostre centre han col·laborat en la preparació i en l'organització del dinar i dels actes següents de presentació de l'equip humà de la Fundació, dels seus objectius i l'entrega de guardons a les persones i entitats que en els darrers mesos han destacat per la seva col·laboració amb la Fundació.
Al final de l'acte, l'equip d'alumnes i professors ha rebut l'agraïment de tots els assitents, dels membres de la Fundació i dels representants de l'Ajuntament de Calella que han estat presents en aquest esdeveniment. La direcció del centre en nom de tota la comunitat educativa felicita també a tot aquest equip humà que d'una manera desinteressada ha treballat tot el cap de setmana al servei de la Fundació Miquel Valls.
-la FMV a Facebook-
 
Foto 1: la cuina organitzada pel nostre institut a la Fàbrica Llobet-Guri.
Foto 2: vista general de la sala i de les taules del dinar.

Foto 3: una part de l'equip humà de la Fundació Miquel Valls saludant en senyal d'agraïment als assistents.

Foto 4: una part de l'equip humà d'hosteleria i turisme de l'Institut Bisbe Sivilla que ha treballat en l'acte de la Fundació Miquel Valls.