diumenge, 20 d’octubre del 2013

Fundació Miquel Valls

Aquest diumenge s'ha celebrat el primer dinar d'amics i col·laboradors de la Fundació Miquel Valls, l’única entitat sense ànim de lucre a tot Catalunya que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA, l'esclerosi lateral amiotròfica, una malaltia degenerativa extremadament greu i poc coneguda. La Fundació Miquel Valls ofereix suport a les famílies dels malalts i lluita contra la malaltia promovent la investigació de la mateixa conjuntament amb un grup d'especielistes de l'Hospital de Bellvitge.
Tretze professors de FP i més d'una cinquantena d'alumnes dels diferents cicles formatius del nostre centre han col·laborat en la preparació i en l'organització del dinar i dels actes següents de presentació de l'equip humà de la Fundació, dels seus objectius i l'entrega de guardons a les persones i entitats que en els darrers mesos han destacat per la seva col·laboració amb la Fundació.
Al final de l'acte, l'equip d'alumnes i professors ha rebut l'agraïment de tots els assitents, dels membres de la Fundació i dels representants de l'Ajuntament de Calella que han estat presents en aquest esdeveniment. La direcció del centre en nom de tota la comunitat educativa felicita també a tot aquest equip humà que d'una manera desinteressada ha treballat tot el cap de setmana al servei de la Fundació Miquel Valls.
-la FMV a Facebook-
 
Foto 1: la cuina organitzada pel nostre institut a la Fàbrica Llobet-Guri.
Foto 2: vista general de la sala i de les taules del dinar.

Foto 3: una part de l'equip humà de la Fundació Miquel Valls saludant en senyal d'agraïment als assistents.

Foto 4: una part de l'equip humà d'hosteleria i turisme de l'Institut Bisbe Sivilla que ha treballat en l'acte de la Fundació Miquel Valls.

2 comentaris:

Eva Vallespí ha dit...

Ha estat un dinar extraordinari i un acte molt ben organitzat. Gràcies per la vostra col.laboració.

Josep Rof Rof ha dit...

FMV sou grans, sou collonuts, aquesta 1a festa us honora la vostre sensibilitat versus els malalts d’ELA i llurs familiars. No canvieu mai. Us estimo i se us estima. Josep

el camí que prenem
per fer un passeig.
tímidament...
els arbrers perden la fulla,
i ja és una altre tardor.
jrrof